ΑΡΧΗ   ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΜΑΣ   ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ   ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΩΤΟ   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΠΕΤΣΕΣ 

Στην αρχαιότητα ήταν γνωστό το νησί σαν Πιτυούσα, εξ'αιτίας των πολλών πεύκων που έφθαναν μέχρι την παραλία. Οι Σπέτσες είναι ένα πολύ όμορφο, αξιαγάπητο και τουριστικά ανεπτυγμένο νησί. Μπορείτε να το επισκεφθείτε από το Πόρτο-χέλι με τα δρομολόγια των καϊκιών.

 

Περισσότερα »

 

 

ΥΔΡΑ

Η Υδρα είναι ένα βραχώδες, νησί το οποίο έχει γίνει ένα κοσμοπολίτικο κέντρο καλλιτεχνών τα τελευταία χρόνια. Με μία πολύ σημαντική ναυτική παράδοση το νησί είναι γεμάτο από επιβλητικά αρχοντικά σπίτια.

Παρ'όλα αυτά είναι δυνατόν να κολυμβήσετε στις βραχώδεις ακτές, ειδικότερα στα Καμίνια και στο Μώλο που κάποτε ήταν ένα εμπορικό λιμάνι. Ενα ταξίδι γύρω από το νησί αξίζει να το κάνετε.

 

Περισσότερα »

 

 

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

 

Η Μονεμβασιά έχει μόνο μία είσοδο εξ'ού και το όνομα της (ΜΟΝΗ -ΕΜΒΑΣΗΣ). Στην Αρχαία εποχή ήταν το καταφύγιο των Λακώνων σε καιρούς πολέμου. Μαζί με τον Μυστρά η Μονεμβασιά άρχισε να γίνεται σημαντική περίπου τον 9ο αιώνα μ.Χ.. Η αρχαία πόλις κατέχει περίπου σαράντα, μοναδικής αισθητικής, βυζαντινές εκκλησίες, που μόνο ο Μυστράς ξεπερνά σε ποιότητα και αριθμό. Το σημερινό μοντέρνο καινούργιο χωριό έχει ψαροταβέρνες, μία μικρή αμμουδιά και μερικά τουριστικά καταστήματα.

 

Περισσότερα »

 

ΠΟΡΟΣ

Ηφαιστειογενές νησί, πολύ κοντά στην

Αργολίδα της Πελοποννήσου από την οποία χωρίζεται μ' ένα πολύ στενό πέρασμα.

Η μικρή πόλη του Πόρου είναι αμφιθεατρικά χτισμένη, με τα χαρακτηριστικά χρώματα μπλε και άσπρο και την αρχιτεκτονική των ελληνικών νησιών.

Ελεύρερος χρόνος για μπάνιο και για να

προμηθευτείτε αναμνηστικά από τα γραφικά μαγαζάκια του.

Περισσότερα »

 

 

 

 

 

 

 

 

M \ V Fostinis CRUISE,  Poros, Greece